11/31 anonim válasza:
9: nem véletlenül ilyen savanyújóska (vagy -manci) - a sok megvonástól zöldségeket is beszél. :-D
12/31 anonim válasza:
11, látom szöveget értelmezni sem tudsz! :D Mondom, hogy én nem vonok meg magamtól semmit, teljes életet élek, eszek, iszok amit akarok, nem stresszelek a kalóriákon. Vagy valami anorexiás vagy pedig egy elhízott ember vagy, mert csak azok mondanak ilyeneket. Köszönöm szépen, én nem vonok meg magamtól semmit, olvasd el jobban a válaszom, vagy ha nem megy akkor javaslom a szövegértés alsós gyakorló könyvét. :D
13/31 anonim válasza:
#12-es: 8-as vagyok, nem én írtam a #11est
14/31 anonim válasza:
Ja akkor bocsánat! De annak szántam aki a 11-est írta, mert az meg nekem címezte. Szóval nem neked szól, hanem a 11-es írójának.
15/31 anonim válasza:
Mandy 1 nevű agyhalott hájfej ne priviben irogasson! :-D
16/31 anonim válasza:
Nem baj, itt már amúgyis leírtam! Arról meg, hogy ki a hájfej arról lehetne vitatkozni, nem nekem van szükségem fogyókúrára. :)
17/31 anonim válasza:
Valami komoly baj lehet nálad a toronyban, ha szerinted mindenki kövér, aki szereti a fánkot... :)))))))
18/31 anonim válasza:
17, persze, hogy komoly baj van nála, látszik a stílusából is, hogy valami nem oké :D Elvette a sok ételmegvonás az eszét :D Ez még egy bizonyíték, hogy nem jó, ha megvonjuk magunktól az ételt, de eddig nem tudtam, hogy agykárosodást is okoz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!