A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Hát...
66 szavazat
1/31 anonim válasza:
Igen, de csak a "kézi" verziót, az úttörőgombócot (menzai) nem.
2/31 anonim válasza:
A menzásnak sikerült annyira megutáltatnia velem, hogy már rá se bírok nézni.
4/31 anonim válasza:
Nagyon! A kedvenc köretem. Még önmagába is imádom.
5/31 anonim válasza:
Nagyon fincsi étel . Tudnak ezek a magyarok !
6/31 anonim válasza:
Igen, csak olyan ritkán tudok gluténmenteset rendelni :/
7/31 anonim válasza:
Ha kínálnak vele megeszem, én magamnak nem csinálok.
8/31 anonim válasza:
Nem, mert rengeteg, és persze üres kalória van benne, semmi értelme enni. Pontozzatok le nyugodtan, ezzel is bizonyítjátok, hogy igazam van!
9/31 anonim válasza:
8-as, te mindenhova ezt írod most, szóról szóra? Akkor te maradj meg a salátánál meg a koplalásnál, és vond meg magadtól a finom ízeket. Senki nem arra volt kiváncsi, hogy kalória szempontból szereted-e, hanem ízre ízlik-e. De aki hülye, az így járt. :D
Én meg nem vonok meg magamtól semmit, inkább sportolok és azzal adom le a felesleget nem azzal, hogy megvonok minden finom kaját magamtól. Bár nekem jó a genetikám, szóval sportra sincs szükségem. :)
10/31 anonim válasza:
na itt is megjelent az üreskalóriás troll... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!