A mézkanalat hogyan kell helyesen használni?
Erre gondolok:
Ezt a fajta kanalat hogyan kellene helyesen használni?
Ha jól gondolom, akkor a bevágások azért vannak rajta, mert az akadályozza meg, hogy a méz lefolyjon a kanálról.
Én úgy csinálom, hogy teljesen belemerítem a mézbe, viszont utána ugyanúgy folyik le róla a méz és emiatt nem lehet áthúzni a bödön felett anélkül, hogy mellé ne folyna a méz.
Mit csinálok rosszul?
Bónusz kérdés: Ez a fajta kanál mennyi mézet jelent teáskanálba átszámítva?
Úgy szokták használni, hogy a mézes"bödönnel" együtt az ízesítendő ital mellé rakják, ott a bele-mártós + forgatásos módszert szokták alkalmazni. Mint az egyszerű kanálnál, ezzel sem praktikus az asztal másik végénél kimerni a mézet, mert mire eljut a teáig, biztos, hogy lecsöppen, akárhogy forgatod :)
Több méretben is van, általában (a kép alapján) olyan egy átlagos evőkanálnyi méz lehet rajta. Bár a méz sűrűsége változó, így kérdéses, hogy mennyi csorog le róla ténylegesen.
Ha beválik valakinek vagy hozzászokik, nyugodtan használja, gusztusosan néz ki, nem ragad a nyele, mert alapban hosszabb, mint a kanál. Az elmosása sem nehéz, lehet fából, műanyagból, de láttam porcelánból is, készletben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!