Főzés, sütés, párolás során milyen mértékben csökken az ételek vitamin/ fehérje tartalma?
Figyelt kérdés
2021. jan. 12. 18:16
2/2 anonim válasza:
fehérjetartalma sehogy, az maximum kicsapódik hő vagy szélsőséges ph hatására. a vitaminok közül a hőérzékenyek bomlanak el, a többi marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!