Milyen kávét isztok?
Figyelt kérdés
2021. jan. 12. 15:18
12/18 anonim válasza:
Alza kávé feketén
Nem bírom másképp meginni.
13/18 anonim válasza:
Kapszulás kávét iszok, többnyire nespresso/l'or/jacobs, meleg tejjel (néha habosítva), nagyon pici mézzel, fahéj/kakaó a tetejére 🥰
14/18 anonim válasza:
Én a krémes erőteljesebb ízű kávét szerintem leginkább.
Nespressobol a Kazaar a kedvenc, Tschibobol a szemes Gold Crema szemes, és többségében a "d'oro crema" megjelölésű testesebb kávék. L'OR-ból a Guatemalat sokan szeretik (én is).
Kifejezetten nem szeretem az edes-savanyú ízvilágú kávékat pl. Nespresso Rosabaya, vagy jellemzően a jamaikai kávék többsége.
Mindig cukor nélkül (néha tejszínnel) iszom.
15/18 anonim válasza:
Saját magam termelem otthon a házban a kávé cserjét és pörkölöm is meg. Tehát saját kávét iszok.
17/18 anonim válasza:
Évek óta csak Palomát, kotyogón lefőzve.
18/18 anonim válasza:
Mindig ami épp akciós a boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!