Milyen kávét isztok?
Figyelt kérdés
2021. jan. 12. 15:18
2/18 anonim válasza:
Amilyen van, főzött, kutyulós, tejjel vagy anélkül. Bármilyen formában.
3/18 anonim válasza:
3in1 instant kávé, vagy sima instant kávé, amibe itthon magamnak rakok édesítőszert meg tejet.
Jacobsot iszunk, meg Nescafet.
4/18 anonim válasza:
Tejeskávét mézzel. Néha habosat, megszórva egy kis kakaóporral vagy fahéjjal, de elvetemült pillanataimban chilivel vagy akár reszelt narancshéjjal.:D
5/18 anonim válasza:
Szemes kávéból Lavazza Rossat szoktam venni, kapszulásból Nespresso Romat.
6/18 anonim válasza:
Különböző periódusok vannak.
Kb fél éve két deci tejjel és egy kanál cukorral iszom a kávét, előtte kb két évig tej nélkül, egy cukorral ittam. Nyáron szeretem sok-sok jéggel inni, és alkalmanként egy kis tejszínhabot rakok a tetejére. (De ez utóbbi tényleg alkalmi dolog.)
Az, hogy miben készül, nem rajtam múlik hanem a körülményeken. Ideális esetben elektromos kávéfőzőben készül. (Tudjátok, az az egyszerű, 15 ezres fajta.)
8/18 anonim válasza:
Tchibo family, Szarvasi kávéfőző, pici cukor vafy néha feketén, jó erősen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!