Ti milyen kávét isztok? Egyedi készítési praktikák? Különböző kávékat kevertek össze vagy csak egyfajtát isztok? Van aki a kotyogósba belekeveri a 3 in 1-bent van aki az instantba a Nesquik kakaóport.
Figyelt kérdés
Hátha adna valaki valami jó tanácsot mert én is próbálkozok de eddig semmi jót nem tudtam kikísérletezni amire azt mondanám hogy nagyon jó.2014. dec. 17. 10:18
1/4 anonim válasza:
Én kapszulásat, van otthon többféle és mindig azt amit épp megkívánok, úgyhogy nem én vagyok a tökéletes válaszoló.
Viszont még a kollégiumban az egyik szobatársam a kotyogósban lefőzte a kávét, mézzel ízesítette és reszelt narancshéjat vagy citromhéjat tett bele. Azt nem tudom, hogy a kávé közé keverte e és úgy főzte át vagy csak a csészékbe tette, de nagyon finom volt.
2/4 anonim válasza:
Én a kávé porba keverek vagy később teszek hozzá némi kakaóport. Nekem nagyon bejön úgy. A fahéjjal is próbálkoztam de az valahogy nem jött össze :)
3/4 anonim válasza:
van egy daralos automata kavefozonk, semmi praktika nincs benne. Feketen iszom.
4/4 anonim válasza:
Ex apósom itta nagyon finoman.
Kotyogóson lefőzött kávé, bele egy kis kanál cappucino por (vanilliás vagy mogyorós), egy kis kanál completta ízlés szerint cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!