Bozsó oszkár kérdése:
Hogyan lehet otthon,házilág, száraz érleléssel pulyka mellből,kacsamellből pulyka mellből,sonkát készíteni,érlelni???
Figyelt kérdés
2020. nov. 15. 10:27
1/5 anonim válasza:
baromfiból nem lehet olyat csinálni, amit a disznó combjából (a valódi sonkából) készítenek!
2/5 anonim válasza:
Először meg kell tanulni csirke/kacsa/liba/pulyka lábából rántott combot készíteni.
3/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
dubitus: ezt nem ennyire szögletesen kellene nézni, a legtöbb embernek elég egyértelmü, hogy a pulykamell - vagy akármi más - sonkatechnologia szerint lesz elkészítve.
Vagy a vadas marha - ami nem vadból készül, disznósajt - ami nem sajt - , kakós/diós csiga - ami nem csiga - esetén is belekötsz a megnevezésbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!