Miert lesz a csirkemellem mindig ilyen “gumiszeru”/ kemeny (NEM SZÁRAZ)?
Tisztaban vagyok hogy a mellet konnyu kiszaritani, ettem mar olyat, de azt fel nem tudom fogni, hogy moert lesz viszonylag gyakran a serpenyoben sult csirkemellem (akar egeszben akar darabokban sutom) gumiszeru? Ez a gumiszeru nem feltetlenul a legjobb kifejezes ra, de egyszeruen nem tudom maskepp korulirni.
Valaki tud segiteni??
Mert nekem ettol az allagtol hanyingerem lesz, semmi bajom a csontszaraz csirkevel, orommel megeszem, , de EZ a gumiszeru csirke valami borzalom.
Írd fel hogy hol vetted es kerüld azt a helyet.
Nekünk is van egy hely, ahonnan ilyen gumis csirke jott, pedig ugyan ugy csinaltam meg mint mindig...
Az a baj, hogy mar 3 kulonbozo helyrol vett csirkevel is megtortent.. mig ugyanezeken a helyeken vasarolt csirke maskor meg pihe puha lett..
En kulfoldon vagyok, megmondom oszinten Magyarorszagon ilyennel meg nem
Talalkoztam.
Mindenesetre koszonom a valaszokat, es ha valakinek van meg otlete, azt megkoszonnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!