Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Meguntam volna a létező...

Meguntam volna a létező összes ételt?

Figyelt kérdés
Nagy bajban vagyok. Márciusban volt egy időszak, amikor csak rendeltem, utána főztem, majd augusztus 20tól szeptember 30 ig minden nap rendeltem valahonnan, boltba nem volt kedvem menni, főzni meg pláne.. Aztán októbertől megint ráálltam az otthon készült ételekre, de annyira ráuntam, hogy egyszerűen semmit sem kívánok. Gyümölcsön, salátán meg halakon élek (tonhal,lazac,szardínia) 1 hete. Most is itt vagyok melóba, úgy jöttem el, hogy majd rendelek valamit. Hoztam magammal szőlőt reggelire, meg egy almát és már majd éhen halok, de nem rendeltem még semmit, mert egyszerűen már nem tudok mit. Pörgetem az alkalmazást és bezárom, majd fél óra múlva megint ugyanez... Ötlet?
2020. nov. 14. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ott gőzölög előtted valami finom étel , majd megkívanod. :)
2020. nov. 14. 13:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagy baj? :D Az áttétes rákosok vannak nagy bajban.

Valószínűleg pszichés oka van egyébként (tapasztalat). El fog múlni. Nálam is vannak ilyen időszakok, de mostanában megint főzök.

Próbáld ki, hogy találomra rendelsz. Tök mindegy, mit, akkor is, ha nem akarod. Kihozzák, úgyis megeszed, mert nem lesz más, azt hozták csak. Ennyi.

2020. nov. 14. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A létező összes ételt tuti nem untad meg, mert kizárt hogy ettél volna a létező összes ételből. Legfeljebb valamiért nincs étvágyad. Én is vagyok így néha, hogy nem kell semmi, csak eszek, hogy ne haljak éhen. Arra kéne inkább rájönni mi az oka. Lehet ez valami hiánybetegség is, de lehet szimpla stressz, amit manapság kiválthat ez a corona mizéria is. Fáradtság, kedvetlenség, átmenet az őszből a télbe, ingerhiány stb.
2020. nov. 14. 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon nem tudsz választani, akkor rendeld meg a harmadik tételt az étlapon, és azt eszed, punktum :)

Egyébként ilyenkor érdemes külföldi főzős videókat nézni, onnan olyan sok mindent meg lehet kívánni. (Pl indiai)

2020. nov. 14. 17:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Megrendeltem, a felét kidobtam. Lehet tényleg pszichés lesz, eléggé a padlón vagyok. Az "összes étel" meg tényleg túlzás volt, de semmit nem kívánok. Köszi a válaszokat.
2020. nov. 14. 23:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Bár nem szeretnék így emiatt lefogyni, hogy majd utána még jobban elhízzak, ha visszajön az étvágyam. Ezt valahogy el tudom kerülni?
2020. nov. 14. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!