Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Etelfutarok! Miert gondoljatok...

Etelfutarok! Miert gondoljatok, hogy a borravalo az JAR nektek?

Figyelt kérdés

Altalaban kartyaval szoktam fizetni, es olyankor a borravalot kulon szoktam adni aproban. (250-500ftig mindig).

Szoval mar elofordult nem eloszor, hogy mondja az osszeget, en mondom, hogy kartyaval fizetnek ugye, es erre a futar ‘Mennyit uthetek?’

En csak igy wtf szeretnem elobb kifizetni amit rendeltem, utana adnam a borravalot is. Oke, hogy ILLIK adni ( adok is mindig), de csak szerintem tulzas ez a kerdes egy picit?

Nem akarom a fizetes elott odaadni a borravalot mert nem tartok itthon keszpenzt (csak par aprot gyujtok) csak nagyon ritkan, tehat ha pl nem fogadna el a kartyam valami hiba miatt, akkor csak az aprombol tudnam kifizetni, es lehet nem maradna mondjuk 500ft borravalora.

A masik amit nem ertek, amikor elottem nezegeti a borravalot😅 A legkisebb apro 50-es szokott lenni amt adok, szoval nem egy zacsko 5forintost adok a kezebe.

2020. okt. 29. 19:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én ezt nem tapasztalom. Gyakran rendelünk, előre kártyával kifizetjük. Általában egy 200-ast szoktam még adni, de mindig meglepődött fejet vágnak, meg örülnek neki. Szerintem attól is függ, hogy van-e szállítás díj az adott helyen, én általában olyanról rendelek, ahol van, de így is adok a futárnak. Gondolom nekik sokan a szállítási díj miatt nem adnak, ezért el sem várják.
2020. nov. 1. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!