Rendel valaki a Teletál ételfutártól? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2017. jún. 7. 22:43
1/5 anonim válasza:
Néhányszor rendeltem, igazából én meg voltam elégedve a szolgáltatással és az étellel is. De azt hozzátenném, hogy úgy tudom előző nap készítik el az ételeket, volt olyan is, hogy már 9 óra után meghozta a futár. Én személy szerint a frisset jobban kedvelem, ezt meg melegíteni kell.
2/5 anonim válasza:
Hetente 4x tőlük rendelek finom ízletes és nagy adagok normális áron.
A futárunk pontos és kedves. Sokszor van ajándék a menü mellé.
3/5 anonim válasza:
Kedves első, az összes ebéd házhozszállító cég hűtve hozza a kaját.
4/5 anonim válasza:
Régen rendeltem onnan, nekem kicsik voltak az adagok, éhes maradtam tőle.
(Hozzáteszem akkor terhes voltam, és nem volt falási rohamom)
De finom volt mindig, a futár is kedves volt.
5/5 anonim válasza:
Saját véleményem, miszerint kicsit tényleg kicsik az adagok, de finom, ízletesek a kaják. 10-es skálán 7-et adok nekik. A rizs valahogy nem az igazi. Valaki el van tőle ájulva, de valami olyan fűszert használnak, aminek pézsma szaga van, azaz konkrétan patkány szaga. Ez általános, tehát szinte 100%, hogy nem rágcsálók miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!