Sos! Mikor lehet a leghamarabb?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 órája ittam meg 3 dl sort de nagyon fáj a fejem (migrén) mikor vehetek be rá leghamarabb fájdalomcsillapítót? (ibumaxom van itthon)2020. okt. 28. 21:16
1/5 anonim 

válasza:

Akár most is, 3deci sõrt fél óra alatt elfogyasztok pára formájában a hörpiben.
2/5 anonim 

válasza:

Nyugodtan beveheted, azért ez nem olyan gyógyszer - szerintem -, én az ilyet be veszem sörrel is.
3/5 anonim 

válasza:

Igyál meg egy fél liter vizet, várjál még egy órát és beveheted. De lehet, hogy már a víz segít a fejfájásodon. Jobbulást.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már bevettem, előtte ittam kB fel liter vizet és kekszet ropogtatok. Évente 1-2x fáj a fejem de akkor nagyon 😏
2020. okt. 28. 22:31
5/5 anonim 

válasza:

Tudos lepontozok. Egyszer Zacher nem fake-ben, hanen a szajaval is elmondta, leirasokra is ra lehet keresni. Ez a gyogyszer nem veszelyes alkohollal, plane nem tuladagolva. Legrosszabb, ami tortenet, hogy gyengiti a hatasat.
Leteznek gyogyszerek, amiknel tilos inni, speciel ez nem olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!