Lehet valami bajom ha szobahőmérsékleten tárolt tepertőkrémet ettem?
Figyelt kérdés
Elfelejtettem betenni hűtőbe mikor hazaértem,meg is volt olvadva mikor kinyitottam de ettem belőle.Nem magában,kenyérrel persze.2020. okt. 25. 09:19
1/10 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod. Én is szoktam ilyet csinálni, amikor magányos vagyok, és utána jobban érzem magam.
2/10 A kérdező kommentje:
Ja és fél napot volt szobahőmérsékleten.
2020. okt. 25. 09:20
4/10 A kérdező kommentje:
És ha holnap reggelig hagytam volna kint akkor se lenne semmi baja?
2020. okt. 25. 09:22
5/10 anonim válasza:
Mi van abban a tepertőkrémben pontosan? Mert szerintem maga a töpörtyű annyira zsíros, hogy hűtés nélkül is jól eláll. Persze az se mindegy, hogy 15 vagy 30 fok van a konyhádban.
6/10 A kérdező kommentje:
#5 közértben vettem,250 grammos,dobozos.Kb.20-22 fok lehet a lakásban.
2020. okt. 25. 09:39
7/10 anonim válasza:
Ez nem egy kifejezetten romlékony kaja, 1-2 nap alatt semmi baja nem lesz.
9/10 anonim válasza:
A zsír miatt nem romlik meg. Ha sokáig kint marad, max. az állaga lesz élvezhetetlen, de a hagyományos értelemben nem romlik meg.
10/10 anonim válasza:
Semmi gond vele! Nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!