Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A sárgarépalé felbontás után...

A sárgarépalé felbontás után csak hütőben tárolható vagy eláll szobahőmérsékleten is?Miért javasolják a hűtőben tárolást?Annyira romlandó vagy pedig ìgy elpusztulnak a benne található vitaminok?

Figyelt kérdés
2020. okt. 23. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyilván a romlás miatt, az a kevés vitamin nem semmisül meg.
2020. okt. 23. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Gyumolcslevek harom napig allnak el kb hutve. Ha nem a hutoben van, amugy nem mindegy, hogy 15 vagy 28 fokon allt. Erjed, ha nem akarod, hogy csupa tartositoszer legyen.
2020. okt. 23. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

14:13

25fokon áll kb.Én nem érzem még az ízén,hogy megromlott volna,megkóstoltam.

2020. okt. 23. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor igyad nyugodtan.
2020. okt. 23. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Minden gyümölcs és zöldséglé megerjed szobahőmérsékleten.

Lásd must-->bor

2020. okt. 23. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!