A sárgarépalé felbontás után csak hütőben tárolható vagy eláll szobahőmérsékleten is?Miért javasolják a hűtőben tárolást?Annyira romlandó vagy pedig ìgy elpusztulnak a benne található vitaminok?
Figyelt kérdés
2020. okt. 23. 13:51
1/5 anonim válasza:
Nyilván a romlás miatt, az a kevés vitamin nem semmisül meg.
2/5 anonim válasza:
Gyumolcslevek harom napig allnak el kb hutve. Ha nem a hutoben van, amugy nem mindegy, hogy 15 vagy 28 fokon allt. Erjed, ha nem akarod, hogy csupa tartositoszer legyen.
3/5 A kérdező kommentje:
14:13
25fokon áll kb.Én nem érzem még az ízén,hogy megromlott volna,megkóstoltam.
2020. okt. 23. 14:17
5/5 anonim válasza:
Minden gyümölcs és zöldséglé megerjed szobahőmérsékleten.
Lásd must-->bor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!