Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Körtéből, ami most érik, mit...

Körtéből, ami most érik, mit lehet készíteni?

Figyelt kérdés
Rengeteg van,szeretnék a szabvány befőttön kívül valami mást kipróbálni
2010. aug. 8. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pálinka. :)
2010. aug. 8. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Ha elég érett ,lekvárt is lehet belőle készíteni. Vagy süteményekbe felhasználni.
2010. aug. 8. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Körtebefőttet!
2010. aug. 9. 10:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

szia! aszalás, kandírozás is szóba jöhet.télen finom csemege és sütikbe is kiváló.

üdv.

2010. aug. 9. 10:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Rántott körtét ,az én családom nagyon szereti , megmosod a körtét lehámozod citromos vízbe rakod ,majd kiszeded és lisztbe tojásba zsömlemorzsába hempergeted és kisütöd olajba majd ,egy tálba szilvia kéztörlőre kiszeded és fahéjjas porcukorral meghinted ,nagyon finom ,üdv Zsóka
2010. aug. 27. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocsika ,kiegészítés a rántott körtéhez , 4 felé el kell vágni a hámozott körtét ,s úgy rántani, és én körtés lepényt szoktam nagyon finom ,üdv zsó
2010. aug. 27. 20:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Aszalni én is szoktam,a lekvárt is kipróbáltam már mindenféle egyebekkel összefőzve(nem rossz,de jó se)Cefrénk is van már vagy 150 liter.Ez a körte nagyon finom,de leszedés után két nappal már "folyékony",sajnos nem tárolható,már mindenkinek ajándékoztam is belőle rengeteget. De a rántott körte izgalmas ötlet,köszönöm,még ma kipróbálom!
2010. aug. 28. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!