Körtéből, ami most érik, mit lehet készíteni?
Figyelt kérdés
Rengeteg van,szeretnék a szabvány befőttön kívül valami mást kipróbálni2010. aug. 8. 21:05
2/7 anonim válasza:
Ha elég érett ,lekvárt is lehet belőle készíteni. Vagy süteményekbe felhasználni.
4/7 anonim válasza:
szia! aszalás, kandírozás is szóba jöhet.télen finom csemege és sütikbe is kiváló.
üdv.
5/7 anonim válasza:
Rántott körtét ,az én családom nagyon szereti , megmosod a körtét lehámozod citromos vízbe rakod ,majd kiszeded és lisztbe tojásba zsömlemorzsába hempergeted és kisütöd olajba majd ,egy tálba szilvia kéztörlőre kiszeded és fahéjjas porcukorral meghinted ,nagyon finom ,üdv Zsóka
6/7 anonim válasza:
Bocsika ,kiegészítés a rántott körtéhez , 4 felé el kell vágni a hámozott körtét ,s úgy rántani, és én körtés lepényt szoktam nagyon finom ,üdv zsó
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Aszalni én is szoktam,a lekvárt is kipróbáltam már mindenféle egyebekkel összefőzve(nem rossz,de jó se)Cefrénk is van már vagy 150 liter.Ez a körte nagyon finom,de leszedés után két nappal már "folyékony",sajnos nem tárolható,már mindenkinek ajándékoztam is belőle rengeteget. De a rántott körte izgalmas ötlet,köszönöm,még ma kipróbálom!
2010. aug. 28. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!