Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha betegek vagytok, étvágytala...

Ha betegek vagytok, étvágytalanok, mégis mik azok a főtt ételek amiket meg bírtok enni?

Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 12:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
79%

Attól függ miféle kórság. Egy emésztőszervi esetén általában natúr joghurt fél kiflivel, sós ropi, főtt krumpli. Egy légúti esetén zöldségleves, húsleves, fokhagyma krémleves.

De mindegyik esetén valamiért az első étel, amit meg szoktam kívánni, mikor már gyógyulófélben vagyok, az a tejbedara.

2020. okt. 15. 12:56
 2/25 anonim ***** válasza:
79%

Húsleves. Főtt hús. Főtt krumpli. Mártások/almapüré. Natúr csirke. Krumplipüré. Rizs.

Ha a gyomrom rossz, akkor pirítós, kifli, keksz, tea.

2020. okt. 15. 12:59
 3/25 anonim ***** válasza:
79%
Husleves minden mennyisegben, a legbetegebb allapotomban is kepes vagyok megenni. Ezen kivul a krumplis teszta is befuto, meg a toltott kaposzta. Szoval sztem ez izles kerdese. En ezeket annyira szeretem, hogy etvagytalansagban is kivanom. :)
2020. okt. 15. 13:01
 4/25 A kérdező kommentje:
Kérlek írjatok minél többen! Az illető nem tud semmit megnevezni, amit szívesen enne, sőt sok étel hallatán is rosszul van. Viszont én gondoskodom róla és kellenek ötletek ételekre, amiket befogadna egy legyengült szervezet. Mondhatni inkább emésztőrendszeri megbetegedés.
2020. okt. 15. 13:02
 5/25 anonim ***** válasza:
69%
HA beteg és étvágytalan vagy, akkor ne egyél, mert ez a szervezet védekezéséhez tartozik.
2020. okt. 15. 13:02
 6/25 anonim ***** válasza:

De mi a baja? Azt azért nem árt tudni. Attól függ, hogy mit ehet.

Nem baj, ha nem kíván semmi komolyabb főtt ételt. Nem kell erőltetni.

2020. okt. 15. 13:03
 7/25 A kérdező kommentje:
Én sem erőltetném de lassan egy hete él napi 300-400 kalórián.
2020. okt. 15. 13:04
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Ki és mi a baja?

Egyébként akár 2-3 hétig sem probléma.

2020. okt. 15. 13:06
 9/25 anonim ***** válasza:
Tényleg nehéz leírni, hogy mi a baja? Hasmenés? Vagy műtét után van? Akármi?
2020. okt. 15. 13:06
 10/25 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy esetleg magára ismerjen, de nem is tudja senki mi baja. Enyhe de mindennapos hasmenés, hányinger/undorodás ez változatlanul egy hete. Úgy kezdődött, hogy a semmiből lázas lett, viszont az az első pár napban lecsengett, a többi tünet maradt.
2020. okt. 15. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!