Na akkor most mennyi kalória van a főtt szarvacskatésztában?
Figyelt kérdés
Megettem 247 g főtt szarvacskatésztát viszont nem tudom hogy mennyi a valós kalóriatartalma, mert a kalóriabázis azt írja hogy a Gyermelyi szarvacska száraztészta (4 tojásos)-ban 973 kalória van a 247 gramban, viszont alig hiszem el hogy ennyi kalória lett volna abban a 247 gramban... tényleg ilyen sok van egy ilyen kis mennyiségű főtt szarvacskatésztában ?2020. febr. 4. 12:46
1/9 anonim válasza:
száraztésztáé annyi
te főzve mérted
2/9 A kérdező kommentje:
és akkor úgy kb a fele lehet a kalóriatartalma?
2020. febr. 4. 13:05
3/9 anonim válasza:
Itt vannak a pontos adatok, a gyártó honlapjáról.
100 g. száraz termékben van 366kcal.
Nyisd meg az "általános információkat és menj alap aljára:
De miért nem durumlisztest veszel?
Annak valamivel kevesebb a kalóriája, de nem is ez a lényeg, hanem magasabb GI-e, ezért később leszel tőle éhes.
4/9 anonim válasza:
3-as vagyok:
NEM MAGASABB, hanem ALACSONYABB a GI, rosszul írtam, de a többi a felszívódásról az helyes!
5/9 A kérdező kommentje:
hát ha tehetném akkor magát a kész száraz tésztát mérném le, de mivel kaját szoktam rendelni így azokat mérem le
2020. febr. 4. 14:19
6/9 anonim válasza:
Mivel a "Gyermelyi 4 tojásos Makaroni tészta(főtt)" 247 g-ja 447 kcal-t tartalmaz (keress így rá!) ennyit ettél meg.
A fazonja teljesen mindegy, az összetétele ugyanaz.
7/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!!!
2020. febr. 4. 14:42
9/9 anonim válasza:
A legtöbb fött tészta súlya kb 2,5-szöröse a nyersnek, ezt vissza lehet osztani.
A te esetedben kb 100 g nyers résztával lehet számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!