Gyakran előfordul, hogy ki vannak mérve az adagok... ?
Persze attól is függ, mekkora az a fasírt... :)
De nyilván normál / átlagos fasírtról van szó.
Ez szerintem is teljesen OK.
Én olyan kb. ikeás húsgombóc méretűeket (közepes dió méret) szoktam sütni, abból 6-7 db egy adag a főzelékekhez.
7: OK! :)
Amúgy én nem vagyok a híve annak, hogy mindig számolatlanul legyen a kaja, és kidőlésig ehessen mindenki... Egyenes út az elhízáshoz.
Általában van egy 10-20% tartalék, nyilván ne maradjon senki éhesen...
De kaptam már itt leszúrást a GYK-n, hogy éheztetem a családom, ha fejenként 15-20 dkg-nyi húst számolok egy adagra. :-D :-D :-D
9 20 dkg hús teljesen normális, persze körettel és levessel is előtte.
Akik szerint kevés, azok szerintem nem esznek soha levest és talán nem is 3x esznek egy nap, hanem csak kétszer. Mondjuk egy nagyobb ebéd + vacsora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!