Házilag készített olajos halhoz,készítéskor a fűszereken kívül szoktak citromot tenni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 11:18
11/14 anonim válasza:
Ilyen kérdések olvasása adja vissza a kedvet a gyakorizáshoz!!!
Én sem tudtam, hogy készül az olajos hal, ez fenomenális!
12/14 anonim válasza:
Akkor még azt is leírom, hogy véleményem szerint a hazai halak közül a kárász az egyik legjobb ízű hal olajosan, a második helyen az amur áll. Ez utóbbi így olajosan elkészítve nagyon hasonlít ízre és állagra a tonhal konzervre.
Nagyon finom a sügér és a süllő, viszont a ponty és a keszeg-félék, valamint a törpeharcsa nekem nem jött be.
A legnagyobb meglepetést a csuka okozta. Elképesztően büdös szaga van főzés közben, szóval csak megfelelő szellőzés mellett ajánlatos csinálni, de amikor kész van és már kihűlt, megszűnik a szag az íze pedig kárpótol mindenért!
13/14 anonim válasza:
Jesszusom. Hol lehet házilag készített olajos halat venni?
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket,tanácsokat.
2020. okt. 6. 07:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!