Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Házilag készített olajos...

Házilag készített olajos halhoz,készítéskor a fűszereken kívül szoktak citromot tenni?

Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 11:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kérdések olvasása adja vissza a kedvet a gyakorizáshoz!!!

Én sem tudtam, hogy készül az olajos hal, ez fenomenális!

2020. okt. 5. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még azt is leírom, hogy véleményem szerint a hazai halak közül a kárász az egyik legjobb ízű hal olajosan, a második helyen az amur áll. Ez utóbbi így olajosan elkészítve nagyon hasonlít ízre és állagra a tonhal konzervre.

Nagyon finom a sügér és a süllő, viszont a ponty és a keszeg-félék, valamint a törpeharcsa nekem nem jött be.

A legnagyobb meglepetést a csuka okozta. Elképesztően büdös szaga van főzés közben, szóval csak megfelelő szellőzés mellett ajánlatos csinálni, de amikor kész van és már kihűlt, megszűnik a szag az íze pedig kárpótol mindenért!

2020. okt. 5. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom. Hol lehet házilag készített olajos halat venni?
2020. okt. 5. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket,tanácsokat.
2020. okt. 6. 07:10
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!