Mindentudó99 kérdése:
Cukor es cukor között van különbség?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy pl Koronás cukor mintha jobb lenne sokkal mint az általam most vett cseh kristálycukor. Előfordulhat hogy ez kevésbè édes?2020. szept. 13. 09:14
2/5 anonim válasza:
Nincs mind a kettő szacharóz amit mesterségesen állítják elő nincs a természetben .
3/5 anonim válasza:
A nyírfacukor is teljesen más ízre mint a hagyományos kristálycukor vagy nevezzük inkább répacukornak
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én most kimondottan két fèle rèpacukorra gondoltam kristálycukor formájában. Előfordulhat e különbség?
2020. szept. 13. 10:50
5/5 anonim válasza:
Gyartasi technológiától es alapanyagtól fuggoen termeszetesen valtozhat a minoseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!