Sose értem ezt?
Csak abba nem gondoltál bele hogy a gomba vérbeli mezei étel, a bor meg ital. Már csak ezért is bün elrontani vele a vadat! Gomba-vad hús tökéletes kiegészítő! Amúgy meg már mesterien kiforgatot a szavaimat!
"sav hozzáadást mindenhol írja a gasztronómia, így az biztosan így van, talán nem kellene feltalálnod a spanyol viaszt."
Volt egy szakács aki nem bírta tolakodó vad ízd és kitalálta? Az emberek 80%-a nem birja a túlságosan vad aromát, gondolom kikellett találni valamit hogy a kényes gyomrúak is eltudják fogyasztani az pedeig a bor? Az éterem láncok találták ki a vad húshoz a bort hogy átcsapják vele a vendégeket ha véletlenűl nincs szarvas, van szarvasmarha! Egy kis bor egy kis variálás kész is a szarvas duplaáron persze az nem szarvas! Ennyit a borról. De saját vélemény. Ha ti borral szeretitek meg savasan hát istenem egyétek akkor borral!
"Ha jól tudom a sav a porhanyósság miatt szükséges, de nem szükséges éppen bornak lenni"
Na erről beszélek! Egyenek akkor csirkét, pulykát, ezekbek puha a húsuk! Az ilyen embereknek nem való a vad hús! Se a hús a szerkezete, se a vad íze nem bejövős nekik ezért meg kell másítani? Amúgy mem vadbak a legpuhább a hússa ha rendesen megvan főzve! De nem,az emberek teljeseb más ízre vágynak mint ami. Az ilyebek NE egyenek vadat mert nem a vad íze miatt eszik ha nem mert elmondhatják hogy vadat esznek. Persze úgy hogx minden vad ízt kiölnek a húsból. Miértelme ennek? Az is húlyesék hogy a vad húsnak savasnak kell lennie. Ilyen hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!