Nem értem ezt a cikket mi ölte mega férjét, mit csinált rosszula felesége?
2013. okt. 29. 13:32
1/5 anonim válasza:
Valószinű allergiás volt a kókuszra a pasi.
2/5 anonim válasza:
Nem biztos ,hogy szándékos volt : Lehet ,hogy allergiás tünetek miatt halt meg.
3/5 anonim válasza:
Anafilaxiás sokk
Heves allergiás reakció, mely több szervet érint egyszerre. Azonnali halált okoz. Egyedül az adrenalin néven is ismert epinephrin-nel lehet megmenteni a betegek életét.
4/5 A kérdező kommentje:
de hát..ennyi idősen nem tudta hogy allergiás????Vagy ilyen allergia hirtelen is felléphet az ember életében?
2013. okt. 29. 22:19
5/5 anonim válasza:
lehet, hogy addig sosem evett curryt ... ahogy a neten nézegettem a földimogyoró allergiával állítják párhuzamba, tehát ha arra allergiás, akkor valószínűleg a curryre is ... földimogyoró allergiás ember pedig sok van, pl én is, bár ez az utóbbi években alakult ki nálam, tehát régen nem voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!