Sose értem ezt?
A vadhúst már ezer éve is borral készítették, elötte meg ecetes pácban áztatták - szóval divatról beszélni enyhén szólva is ostobaság!
Másrészt ha neked a "vadíz" a kedvenced, akkor készíts magadnak, ha neked ízlésficamod van, az magánügyed.
Ha az emberek 99,9 %-a szerint a bor és a vadhús íze harmonizál, és ezt az egész világon így tartják, akkor nem "mindenki hülye, csak te nem"!
´
A gasztronómia meg nem arról szól, hogy minden élelmiszer terméseztes formában, önmagában fogyasztanak, hanem arról, hogy ezeket kombinálják és így jobb, érdekesebb, sokrétübb ízeket kapnak!
" Én nég nyersen is megenném ha nem lennék tőle beteg."
Te MÁR MOST beteg vagy, de a fejedben!
Sav? Istenem ez törvény vagy mi a fene. Miért lennék beteg? Nyersen a legtáplálóbb a hús!
"A gasztronómia meg nem arról szól, hogy minden élelmiszer terméseztes formában, önmagában fogyasztanak, hanem arról, hogy ezeket kombinálják és így jobb, érdekesebb, sokrétübb ízeket kapnak!"
Tegyék meg ezt milló etellel hússal na, és megis teszik, de a vaddal. Minek mixelni?
Az oké hogy xar tenyéztett silány minőségű ipari csirkét disznót stb feltuningolják, pont azokat nem. Pedig azokat kellene nem a vadat. A vad természetesen a legfinomabb ha megfőzzük, és enyhén fűszerezzük! A gomba oké mert vadak között elő növény faj. Szőlőlé ne idegesítsetek. Meg sav? Miért dobjátok fel citromlével. Istenem ilyen hülye emberiség.inkább enném nyersen magába mint felborozva!
Ja és "így jobb, érdekesebb, sokrétübb ízeket kapnak!"
Ha valakinek egy jó szarvaspörkölt nem érdekes és nem sokrétű az minek eszik vadat? az egyen csirkét pácolja ki, öntsön hozzá bort! Még ilyet! Hogy vad magában nem érdekes és nem sok rétű! Ti vagytok a betegek meg akik nem bírják a vad ízt és elrontsák borokkal. Gratulálok. Nem tudjátok mi a jó!
Kérdező, eddig nem gondoltam, hogy hülye vagy, csak kissé más mint az átlag.
Viszont most olvastam a mondatodat:
" A gomba oké mert vadak között elő növény faj "
Na most már én is azt mondom, hogy hülye vagy és ezt veheted készpénznek is. Só meg csak a sóbányában élő állatok húsához passzol, nem de bár ?
Ne felejtsük el, hogy a gyilkos galóca is a vadak közt él, így nyilván azt is főzhetsz a vadhúshoz.
Sőt tovább megyek, a vadak mellett rengeteg a vaddisznó szar, így gondolom a szarvas húshoz jól fog menni.
Benne van a nevében is szar + vas.
:)
A sav hozzáadást mindenhol írja a gasztronómia, így az biztosan így van, talán nem kellene feltalálnod a spanyol viaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!