Mi a különbség a Mcdolad's és a Burgerkink között?
Személy szerint nekem hatalmas különbség az, hogy a Mcdolad's után mikor rászoktam a haverommal a Burgerkink-re akkor minden héten az utóbbiba jártunk kb. 2 hónapon keresztül. Azonban a Burgerkinket meguntam, viszont a Mcdolad's-ba járhatok egy héten 3x is évek óta, akkor sem unom meg soha sem.
És ezt egyáltalán nem tudom megindokolni semmivel sem, biztos használnak valami varázsszert.
A másik pedig, hogy pont a BK az, ahol minden hamburgernek ugyanolyan íze van. A különbség csak a csípősségük között van. Talán emiatt is untam meg. A BK sajtburger közelébe nem ér a Mekiének. A Big Kink az, amit viszont mindig szívesen fogyasztok a BK-ban. Valamint a sültkrumpli is 10-ből 6-7x jobban ízlik a BK-ban. Na meg sokkal inkább van amerikaibb hangulatom, ha bemegyek a Burgerkink-be, mint amikor egy Mekibe megyek be.
Azonban összességében nálam a Mcdolad's a nyerő.
Más a kínálat, értelemszerűen. Más az ételek íze.
Ugyanaz mint 2 bármelyik másik étterem közti különbség.
Attól függ, mit veszünk alapul.
A Mekit korábban alapították mint a BK-t, viszont a legjellegzetesebb szendvics a Burgernél mutatkozott be előbb a Whopper képében, a Meki arra csak válaszul hozta be a Big Macet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!