Fokhagyma: van-e különbség?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok a főzésben, de a fokhagymát azért ismerem. Legalábbis a fehér, száraz héjú fokhagymát.
Azonban ma a boltban ilyet nem találtam. Helyette volt olyan, aminek száraz a héja, de lilás színű. És volt olyan, ami fehér, de egy feszesebb, nedvesebb héj vette körül. Ezek ugyanolyan fokhagymák?
2020. máj. 25. 18:34
1/4 anonim válasza:
Ugyanazok, csak az érettségnek különböző fázisaiban. A feszes, nedves héjú a nagyon friss, abból lesz a száraz. A lilás az egy más fajta, de főzés szempontjából pont olyan mint a többi. [link]
2/4 Béla211 válasza:
Én úgy vettem észre hogy a fokhagymánál érdemes nézni honnan származik. A legjobb ebből a szempontból a magyar utána a spanyol a kínaiak meg se íze se bűze.
4/4 anonim válasza:
Ízre nincs különbség, de a lilás színűnek nehezebb lehúzni azt a vékony kis héját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!