1/2 anonim válasza:
C
Crema:
A krém a jól elkészített kávé felszínét borítja, ami tulajdonképpen a készítés során felszabaduló szén-dioxid. Ez az igazi eszpresszó védjegye, jellegzetesen mogyorószínű, vastag krémréteg. Jelentősége abban rejlik, hogy ez a réteg védi meg a kávé aromájának elillanását.
D
Diplomatakávé
Eszpresszóból, tojáslikőrből és tejszínhabból álló kávékülönlegesség.
vagy:
Doppio
Dupla eszpresszó, mely kétszeres mennyiségű kávéból és vízből készül, mint a sima eszpresszó, így végeredményben kb. 60 ml kávét kapunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!