Hogy eszitek a lángost? Szépen kiterítve, vagy kettéhajtva?
Figyelt kérdés
Én mindig ahogy megsül, szépen kiterítve, ráteszem a tejfölt, sajtót stb.
Ellenben a barátom megkeni, majd kettéhajtja, és úgy eszi meg!! Szerintetek ez normális? Kezdek aggódni miatta.
2020. aug. 3. 23:17
A kérdező szavazást indított:
Kettéhajtva
Kiterítve
Széttördelve (Ez a kiterítve opció egy változata, mivel úgy töröm szét, hogy előtte nem hajtom ketté.)
96 szavazat
3/21 anonim válasza:
Kiterítve, ahogy megsül. Tejföllel, sajttal imádom.😋
4/21 anonim válasza:
Ha neki úgy esik jól, hát Istenem...
5/21 anonim válasza:
Kiterítve sajttal és tejföllel
A pizzát szoktam néha kettéhajtani és úgy eszem meg, bár nem olyan igényes kinézetre de így nem lesz olyan zsíros a kezem
6/21 anonim válasza:
Sokan máshogy eszik. Nem is értem mi ezzel a gondod. 😅
7/21 anonim válasza:
Én ha sietek vagy megyek valahova akkor ketté hajttom, mikor meg tudom enni nyugodtan akkor meg szépen kiterítem, meg hát ha ketté hajtod akkor nem csúszik szét a sajt tejföl.
8/21 anonim válasza:
Bakker , a lángost nem ketté hajtjuk, hanem félbe. :)
10/21 anonim válasza:
Második hozzászóló.
SZÉT ADLAK XDDDDDDD
én is úgy szoktam enni
ha sok marad rajta még így is akkor meg is rázom kicsit
Majd ami leesett a földre, addig ugrálok ott amíg el nem csúszok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!