Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Baj, ha utálom a vizet?

Baj, ha utálom a vizet?

Figyelt kérdés
Egyszerűen elkezdek öklendezni tőle. A sima víztől. A buborékost néha szoktam inni. Ez mitől van? Nem preferálom az egy idő után káros üdítőket sem, teázni szoktam, de a sima víztől egyszer majdnem össze is hánytam magam. Ki van ezzel még így?

2020. júl. 16. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igyál gyenge gyógyteákat.
2020. júl. 16. 11:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet rossz nálatok a víz, nagyon klóros. Előző helyen nekem is hányingerem volt, büdös klóros víz
2020. júl. 16. 12:10
 3/4 Lena7 ***** válasza:
100%

Én sem rajongok a sima vízért, de mindig magamba erőltetem, mert jobb mint a túl cukrozott üdítők.

Én a vízbe mindig teszek citromlevet (néha 1 kis cukrot is) úgy sokkal jobb

2020. júl. 16. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nem utálom a sima vizet, de ha veszek akkor csak bubisat. Általában hányingerem van akkor csak bubis vizet iszom.

Régi munkahely élén mindig hozták palackozott vizet mindkettőből, hadd ne mondjam, hogy én egész nap csak bubisat ittam xd mert nem sokan itták azt :'D

2020. júl. 16. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!