Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan hízhatok ?

Hogyan hízhatok ?

Figyelt kérdés

Szeretnék felhízni minimum 10kilót, hogy jól érezzem magam a bőrömben.

18 éves lány vagyok, 165cm magas és 45 kg.

Étvágyam nincs nagyon, sőt. Akkor eszem igazán, amikor már tényleg nagyon éhes vagyok. Mit tehetnék, MIT kene ennem és MENNYIT, hogy hízhassak? HOGYAN jöhetne meg az étvágyam?

2020. júl. 13. 07:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

1. vizsgálatok - laktózintolerancia és gluténérzékenység (nekem ez van, iszonyú sovány voltam mindig is, de még most is küzdök sokszor :D)

2. egyél - akkor is, ha nem vagy éhes. Beállítod az órát és kétóránként kajálsz. Szr, mert eleinte nem fog jól esni (tapasztalat), viszont tágul a gyomrod, és idővel hozzászokik, hogy kérje az ételt, mert "idő van".

Egyebekben roboráló étrendre keress rá, valamint how i can gain weight (bocs, rossz az angolom)? és ott is kapsz tippeket.

Én most "Aufbaukostot" nézek - magyarul nem tudom, mi az, tápkieg kimondottan soványaknak.

2021. jan. 30. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!