Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy fér belém ennyi rengeteg...

Hogy fér belém ennyi rengeteg kaja? Sokat hízhatok a mai naptól?

Figyelt kérdés

Rengeteget ettem, nem tudom hogy vagyok képes ennyit enni.

-5db dupla töltelékes oreo keksz+ 1 pohár tej

-1 csomag vajas popcorn

-rántotta (kolbász,szalonna,sonka,hagyma) rajta sajt+ fél zsömle

-kb 3 evőkanál nutella

-2 smarties-os csokitojás

-1 nápolyi

-pillecukor (kb 10-15 db)

-háromnegyed pizza (32cm)

-3 csokis muffin tejszinhabbal fagyival csokiöntettel

-1 magnum

-kis csipsz

-1 nagy bögre tejeskávé

-fél tepertős pogácsa (spáros)

Hogy ehettem ennyit? Pedig nem szoktam ilyeneket enni...Próbálok egészségesen étkezni és fogyókúrázni

Nem tudom miért ettem ennyi szemetet...Elrontottam mindent, tuti egy csomót fogok hízni :(

Ti bírtok ennyit enni? Hogy hozhatnám rendbe?

160 cm/ 54 kg

2015. ápr. 25. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt meg nem mondom, mennyi, de tudok ennyit enni, persze. Ennyi cukortól, laktóztól, gluténtől már rosszul lennék, de én elszoktam tőlük. Azért szép mennyiség, de láttunk már durvábbat.

Meg kéne keresni az okot, miért robbantál így, ha egyszer nem ezeket szoktad enni. Valami hiányzott, aztán elindított egy folyamatot, megállíthatatlanul? Van ilyen, ismerem én is, bár én túlságosan életmódot váltottam ahhoz, hogy ilyen napok azért ne legyenek, de azért tudok kilengeni én is.

Csomót nem tudsz hízni ennyitől. Más napjaidhoz képest ez egy kis plusz, nem a világ.

Nem kell "rendbehoznod", egyél tovább normálisan és vigyázz jobban, hogy ne ess bele ilyenekbe újra. Ha kell, nem kóstolod meg a csábos valamit, ami után nem tudsz megállni. Van, aki nem tud mértéket tartani, bizonyos dolgokat kerülnie kell.

2015. ápr. 25. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez itt én menstruáció előtt.:D
2015. ápr. 25. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez csupa-csupa olyan kaja, amit gyorsan megemészt az ember, és a cukor, szénhidrát gyorsan fel is szívódik belőlük, amitől hamar újra éhes leszel, és kész az ördögi kör. Szerintem ebbe estél bele. Egy nap alatt képtelenség lényegeset hízni, ahogy a fogyáshoz is kitartás kell. Úgy hozhatnád rendbe, hogy legalább két hétig kibírod ilyen rohamok nélkül.
2015. ápr. 25. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
20%
Mennyiségre nem sok. De behánynék ha ezeket kéne ennem. te disznó
2015. ápr. 25. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!