Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kinek meddig elég 1 kg cukor?...

Kinek meddig elég 1 kg cukor? Nekem 4 hónapig.

Figyelt kérdés

2020. júl. 9. 14:32
A kérdező szavazást indított:
Kevesebb mint 10 nap
10-30nap
1-3 hónap
4-5 hónap
6-8 hónap
9-11 hónap
1- másfél év
1.6-2 év
2 évnél tovább
Soha nem eszem cukrot
40 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Nekem 1 év alatt sem fogyott el amikor egyedül éltem, de most hogy családdal vagyok, kb 6 hétig elég 1 kg.
2020. júl. 9. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyban függ attól, hogy van-e az időszak alatt nagy ünnep vagy születésnap a szűk családban, mert leginkább ezekre az alkalmakra szoktuk sütéshez használni a cukrot. Kávéba, teába főleg mézet vagy édesítőszert teszünk, vagy azt sem.
2020. júl. 9. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Mostanában rákaptam a sütésre, de nem valami gyakran, így is kitart pár hónapig egy kiló, jellemzően jóval kevesebb cukrot teszek a sütikbe, mint amennyit a recept ír, nem szeretjük a nagyon édes ízt. Korábban évekig nem is volt itthon cukor, mert semmi máshoz nem használjuk.
2020. júl. 9. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Változó, ha sokat sütök akkor van hogy 3 hónap alatt is elfogy, de inkább jellemző hogy 5-8 hónapig is kitart. Egyedül élek, csak sütikbe használom és ha sütök, jellemzően akkor is fél adagokat mert nem fogyna el. Kávét, teát üresen iszom, húsokra meg ha mondjuk ázsiai ihletésű dolgot főzök vagy kéne valami édes a pácba inkább mézet teszek.
2020. júl. 9. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 2-3 hónapot mondanék. Szoktam sütni, de kevesebb cukrot használok az előírtnál. Ha esetleg valami más kajába rakom, az jellemzően annyira kevés, hogy nem is számít igazán. Kávéba nem rakom, teát ritkán iszok, de általában akkor is nélküle
2020. júl. 9. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én cukromat csak vendégek fogyasztják, ezért még két évnél is tovább...
2020. júl. 10. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
500 g-os kockacukrot szoktam venni kéthavonta (kávéba éa tába használom). Rendes 1 kg-os kristálycukrot 3 hónapja vettem, és nagyjából a negyede hiányzik (főzéshez, sütéshez használom).
2020. júl. 11. 12:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!