Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen ételt vigyen a párom a...

Milyen ételt vigyen a párom a munkahelyére? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
A munkahelyén nincsen mikro és hűtő sem a dolgozóknak, a kajaszünet is csak 20 perc és abba még bele kell férnie egy ciginek is. Milyen kaját vigyen magával ami nem romlik meg ebben a melegben, gyorsan megehető, kalóriadús és nem túl egészségtelen? Ötleteket várok. Köszönöm!
2020. júl. 8. 04:35
 1/7 anonim válasza:
86%

Az enyèm az előző napi ebèdből szokott vinni.

Vagy pedig szendvicset, uborka, paradicsom, sajt... :)

2020. júl. 8. 04:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hűtőtáskában kb bármit lehet. Olyat vigyen, amit szeret. Nekem pl melegben nagyon jól esik a tesztasalata, amit kb millió módon el lehet készíteni. Sárgaborsó vagy lencsefőzelék, szentségtörő módon hidegen, szigorúan benne fott baconnel és füstölt kolbász darabkákkal, kenyérrel, mintha valami kence lenne. Sült csirkemell, az is finom hidegen, mellé valami saláta, szósz. Levesek közül is van sok ami finom hidegen, de akár egy jo termoszra is be lehet ruhazni, ami par oran at melegen tartja a folyadékot. Fasírt, annak is van millió elkészítési módja és szintén nagyon finom hidegen csakúgy, kenyérrel is.
2020. júl. 8. 07:10
 3/7 anonim válasza:
76%
Szalonna,kolbász,szendvics,péksütemény
2020. júl. 8. 08:17
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

A szendvicsnek számtalan variációja létezik, és igazából csak 4-5 órát kell kibírnia.

Nálunk most nem győzöm csinálni a pirított szendvicset (természetesen hidegen is ehető).

De a kánikulakajának számító főzelékek, mint amit már írt is valaki, füstölt húsokkal, kolbásszal, kenyérrel igazán laktató ebéd.

2020. júl. 8. 10:11
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Valóban nem hülyeség a hűtőtáska, az én férjem is abban viszi a kaját.

Le lehet sütni oldalast vagy tarját, amit hidegen is meg lehet enni. A sült vagy rántott csirkét én nem szeretem másnaposan, mert lesz egy nekem kellemetlen mellékíze.

Lehet tölteni dagadót, csinálni göngyölt húsokat, rántott vagy sült csirkemájat, hozzá hagymás-ecetes krumplisalátát.

Gyümölcslevesek, tökfőzelék, zöldbab és zöldborsó főzelék, mind ehető hidegen is. Ahogy a szilvás gombóc, nudli, vagy a derelye is.

Gyakorlatilag minden, ami nem túl zsíros és nem romlik az állaga(pl. nem áll össze tömbbé) ha nincs melegítve, mindent lehet enni hidegen is, talán a húsleves kivételével.

Persze, hangsúlyozom, mindezeket hűtőtáskában/szatyorban, jégakkuval felszerelve szállítani.

Nem tudom hányan vannak ott a munkahelyen, de fejenként beadva 2-500 Ft-ot, már lehetne venni egy (használt)mikrót ami rengeteg gondot megoldana és az árát százszorosan behozná, mert nem a drága bolti kajára kellene kiadni.

2020. júl. 8. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

Pár hete/hónapja volt hasonló kérdés.

Egy rakás ötletet írtunk, plusz persze a hűtőtáska....

2020. júl. 8. 11:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Szalámis/kolbászos, vajas szendvics, mehet bele sajt, mindenféle zöldség, pl. paprika, uborka, retek, paradicsom.

Esetleg mellé egy alma.

Ne felvágottas legyen, mert az megromlik.

Ha nincs időtök szendvicskészítésre, akkor esetleg péksütemények: a csokisak, pl. kakaóscsiga nem jók, mert a csokoládé hamar megolvad, ha meleg van, és ragad majd tőle mindene! Sajtos, baconos kiflik, croissant-onok, esetleg pizza, pizzás csiga.

2020. júl. 9. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!