Milyen munkahely után nézzek ilyen lehetőségekkel? 20/F (Bővebben mesélek lent)
Szóval 20 éves vagyok, egyetemre járok (egyelőre) angol nyelv és irodalom szakon tanulok. Nem tudom mit tegyek mert úgy érzem kicsit nehéz ez a szak számomra. Másodéves vagyok és már első évből is van fent egy vizsgám, és most idén is megbuktam egy A vizsgán. Egy hét múlva megyek a javítóvizsgára. Ha ezt mégsem tudnám elvégezni ilyen lehetőségekkel milyen munkahely után nézhetnék?
Diplomával se könnyű munkahelyet találni, hát akkor anélkül. Fizikai munkát a végsőkig elkerülném. Valaki járt hasonlóan vagy tudna javasolni valamit?
Az F betűvel arra utaltam, hogy fiú vagyok, bocsi ha nem sikerült megérteni.
Nem tudom sajnos mihez kezdhetnék. Pénzesek nem vagyunk egyáltalán, átlagos az anyagi helyzetünk szóval vállalkozásról szó sem lehet.
Épkézláb érdeklődésem nincs amiből meg lehetne élni. Érdekelnek az autók mondjuk, de nem sokat érek vele. Sofőr az lehetnék bármikor de az nem élet. Hotelben, egy jobb étteremben is dolgoznék akár de ezek a kisvárosomban nincsenek. Nem tudom tényleg mit akarok ettől az élettől, legtöbbször már semmit, inkább befejezném. Semmilyen jövőképem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!