Mit csinálok rosszul, hogy egy munkahelyre se vesznek fel? (Bövebben lent)
21 éves vagyok pályakezdő. Eddig 1 munkahelyem volt ahol egy call centerben dolgoztam. Végzetségileg Bérszámfejtő és bérügyintéző vagyok éretségivel. Nagyjából 3 hónapja vagyok itthon több állásinterjun is voltam ,de eddig mindenhol elutasitottak... különfèle állásokra pályáztam már.
Legszívesebben Bérszámfejtöként keresném a kenyeremet ,de sajnos egyik cég sem alkalmaz mivel nincs még tapasztalatom benne..
Úgy érzed jól teljesítettél az interjún?
Lehet egyszerűen csak szar vagy.
Mivel sokan vegeznek egyetemet, igy ok elveznek elsobbseget.
Okj, szart se ér. Már bocs.
Mert látják rajtad, hogy nincs önbizalmad. Lehet neked fel sem tűnik (nekem sem tünt fel), de egy sokat látott interjúztató látja rajtad, hogy bizonytalan vagy, és ez a legtöbb esetben nem túl jó, pláne, na válogathatnak a jelentkezők között.
Elmondom az én esetemet. Mikor pályakezdő voltam csak hebegtem habogtam az interjúkon vagy olyan dolgokat mondtam ami nem, vette ki jól magát. Nagyon szerettem volna egy állást a belvárosban, 4 órás munka lett volna, adminisztráció egy biztosító társaságnál. Nagyon szimpatikus voltam az igazgatónak és az interjúztatónak is. Mégis elutasítottak, ők mondták meg egyedül, hogy miért, mert nincs meg a magabiztosságom.
Egy másik interjún, ahol hirdettek A és B poziciót, megkérdezték, hogy melyikben tudnám magam elképzelni, melyik áll közelebb hozzám. Azt mondtam mindkettő, mert féltem ha azt mondom A akkor nem vesznek fel talán B-re sem. Így az évek távlatából visszagondolva a lehető legrosszabb volt amit tehettem. Mert ez is azt sugalta nem vagyok biztos magamban. Végül felvettek ide egy C pozira, de csak azért mert nagyon alacsony bért mondtam, ami szintén a bizonytalanságot, az alábecsülèst jelezte. Nem szerettem ezt a munkát akkor, de ez adta meg a kezdő lökést ahhoz, hogy egyre jobb és jobb helyem legyen.
Próbálkozni kell. Mindent meg kell pályáznod amit csak kicsit is esélyesnek érzel, soha nem add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!