Romlott életben milyen lárva/élőlény alakulhat ki?
Figyelt kérdés
A történet, hogy a hűtőtáskában benne maradt egy ételes az előző hétvégéről, amiben volt egy minimális rizs és főtt csirkehús. Most, hogy eszembe jutott eddig még nem látott látvány fogadott penészes romlott lett a maradék és valami féle 2-3mm-es lárvának tűnő élőlényből is volt benne 2db. Ez mi lehetett? Veszélyes lehet rám nézve? Értem ez alatt, hogy valami féle férgesség vagy bármi ilyen szempontjából?2020. júl. 6. 03:26
1/5 anonim válasza:
Ugye nem etted meg?
Ha nem, akkor nem értem a kérdést.
2/5 anonim válasza:
Hát ja, ne edd meg és mosd ki alaposan azt a hűtőtáskát.
3/5 anonim válasza:
Megetted?😂😂😂 Egyeb esetben nem, nem lehet bajod, a kidobas es az edeny elmosasa kozben nem masznak rad at a kukacok es mennek be a borod ala.
Ha megetted, hat, ha nem kaptal etelmergezest, akkor megusztad szerencsesen...
4/5 anonim válasza:
Magára hagyott hús meg szokott kukacosodni. A kukactól (vagy a petéjétől) nem lesz bajod, de ha olyan régi a hús, hogy már kifejlődött benne a kukac, attól igen.
5/5 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem arról van szó, hogy megettem. :D Csak mosogatás közben is hirtelen aggódtam, hogy mi lehetett és esetleg valami szinte láthatatlan pete vagy hasonló berakódik az ember körme alá és megeszi később. Kicsit túl gondoltam így este. Köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 6. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!