Szerintetek megérdemli a városi a bio házi húst tejet zöldségeket, vagy csak a boltit?
Az ember nem tiszteli a természetet, az állatokat szemetel pazarol, nagyzol kocsikkal jár a levegő se tiszta a talajvíz is szennyezett, veszik a sok műanyagos vackot. Ezzel támogatják a cégeket stb.
(és ami a legfontosabb a termőföld véges és a talaj réteg fogy)
Arra gondoltam és most jön a lényeg. Mi lenne ha mi tanyasi falusi mentalitású emberek összefognánk, és hátat fordítanánk a társadalomnak. És csak egymás között folytatnánk cserekereskedelmet. (természetesen pénzzel) De akkor se adnánk el semmit a varosiaknak mert nem érdemlik meg hogy egészségeset egyenek.
Egyék csak a műanyagos teleantibiotikumozott sz. rokat. Szívják a szmogot a kipufogó gázt. Dolgozzanak bér rabszolgaként. Egyenek 0 százalékos vegyszeres gyümölcsöt. Bolti ipari húst tejet tojást por levest zöldséget. Ámen
Agyadra ment a meleg!
Keress valami jégkockát, vagy hideg italt a hűtőben, különben valóban felforr az agyvized!
Ja, hogy nincs hűtőd, mert azt még te sem tudsz gyártani, pedig a falutokban te vagy a legértelmesebb???? Sajnálom, akkor így, hülyén fogsz kimúlni.
No, eljutottunk valameddig.
Én meg köszönöm, hogy művelitek a földeket, sokan a nyári forróságban is kint vagytok, hogy nekem legyen kenyerem végeredményként.
De akkor nem az történt, hogy az enyém is fontos, meg a tied is.
Én a szemetesek munkáját is köszönöm, mert ne feledkezzünk meg arról, hogy a középkorban a szemétkupacok miatt sok volt a rágcsáló, amiatt meg a fekete halál. Ergo nagyon fontos a munkájuk, mert nagyon hamar hullák lennénk, ha nem lennének.
Kevés olyan szakma van, ami nem fontos, mert nem művelné őket senki, ha nem lenne eladható a termékük, szolgáltatásuk.
Az meg, hogy egy nőt kitartanak, hát azt nem tudom kommentálni, még nem volt ilyennel dolgom.
De egy vicc mindig eszembe jut ilyenkor.
A nőn egy nagyon drága bunda van.
Odalép valaki és azt mondja, hogy tudja hány állatot kellett ezért a bundáért megölni ?
Mire a nő:
És Ön tudja, hogy hány állatot kellett ezért a bundáért leszopnom ?
:D
Na szóval lehet, hogy az a nő nagyon megdolgozik azért, hogy kitartsa valaki. Talán nem is lennél a helyében.
Aztán most, hogy fossá rohasztotta a termést az eső, meg ne lássalak valamelyik boltban termesztett zöldséget venni, mert olyat a kezedre csapok, hogy a szaros lesz , akkor is beszopod! :D
De gondolom amúgy is fárasztó lenne gyalog elmenni 40 km-re a teszkóba 2 db tv paprikáért... mert hát ugye az autóból jön a kipufogógáz, meg amúgy se érdemled meg! :D
:D van baj, ahogy látom.
Városi vagyok és igen, megérdemlem a bio-t mindenből, jó, hogy nem te fogod eldönteni mit ehetek és mit nem.
A tanyákon, falukban KIZÁRT, hogy megtermelnének annyit, amennyi mindenkinek elég lenne.
Mondd csak, van gyereked? Jár óvodába, iskolába? Mennyi növényed fagyott el a májusi fagyban? És mennyi száradt ki az aszályos tavasz miatt? Mennyi rohadt le a sok júniusi esőtől?
Ha nem bio módon gazdálkodsz, ugyan hol vetted a permetszert? Azt vajon hol gyártották? Milyen berendezés van a házadban? Csak nem egy csempeGYÁRban készült lappal van burkolva a fürdőd? Van-e okostelefonod? Szerinted hogy készül?
Nincs több kérdésem.
Akkor csak hidd azt hogy amit a vásárba veszel az öreg nénitől vagy akárkitől az majd bio.
Nevetek rajtatok. Szakadok.
Az övéinek amit ő eszik meg és a gyerekei unokái amit esznek. Nah az bio lesz annak kukoricát ad meg búzát és valóban a napfényen kapirgálós. nem pedig tápot. A tiétek
Max az utolsó két hétben kap kukoricát is...
Ugyan így van ez a tojással is. Nyilván a városiaknak tojótáppal nyomatják. Vagy akár a zöldségek amiket homoszapiens trágyából és öblítős vízzel locsolják. Mint pár öregnéni ismerősöm pacsi nekik de hatalmas Hahaha.
Én még mosószerből is bio-t használok.
Biopon..
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!