Héti menüt írok és lista alapján vásárolok, így eleve nincs itthon sok alapanyag és nem is nagyon van lehetőségük megromlani.
2020. jún. 19. 13:31
3/20 anonim válasza:
Az a kis maradék ami van, megy a disznónak. Utána majd azt is megesszük, tehát gyakorlatilag a maradékot mi esszük meg.
2020. jún. 19. 13:39
4/20 anonim válasza:
Gyakorlatilag nem dobok ki semmilyen ételt (kivéve, ha pár faalatnyi marad a tányéron).
Ha legalább egy adagnyi maradék van, azt lefagyasztom, ha csak kicsit kevesebb, akkor meg átalakítom - majdnem mindent tovább lehet fejleszteni.
2020. jún. 19. 13:44
5/20 anonim válasza:
Nem nagyon, annyi ételt vásárolok-készítek amennyi elfogy. Ha mégis valami marad megeszi a kutya, aki valójában egy konyhamalac, megeszik mindent :-)
2020. jún. 19. 13:47
6/20 anonim válasza:
Nem. Pedig nem írok listákat meg semmi ilyesmi. Ki tudom számolni, annyit főzök, amennyi elfogy - hacsak nem direkt több adagot akarok főzni, akár hogy több napra legyen elég vagy mehessen a fagyasztóba. Mindig igyekszem a leghosszabb lejáratú élelmiszereket megvenni.
2020. jún. 19. 13:57
7/20 anonim válasza:
Nagyon ritkán. Mindig annyit főzök amennyi biztosan elfogy.
2020. jún. 19. 14:09
8/20 anonim válasza:
Kérdező, milyen típusú ételeket dobsz ki?
Simán lehet a maradékokat "újragondolni", és upcyclingolni. :)
Ha meg nem ilyen jellegűeket dobsz ki, akkor legközelebb kevesebbet kell főzni belőle, vagy lefagyasztani.
2020. jún. 19. 14:14
9/20 anonim válasza:
#4: áhh, most látom, hogy már leírtad előttem kb. ugyanazt ((as voltam)
2020. jún. 19. 14:14
10/20 anonim válasza:
Nagyon ritkán, ha nem akarjuk ugyanazt enni, mint előző nap, akkor átalakítjuk a maradékot, ill. van pár "hűtőtakarító" étel is, amit ilyenkor főzni szoktam. Ezen kívül igyekszünk annyit vásárolni, amennyit biztosan elhasználunk és nem romlik meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!