Anya elutazott, de előtte lefőzött nekem kaját még vasárnap, már nagyon unom, nem biztos hogy jó. De sajnálom kidobni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 20:26
1/15 anonim válasza:
Ha még érezhetően nincs baja(szaga, színe, penész stb), add valami kóbor állatnak, ha olyan étel.
2/15 anonim válasza:
Ha olyan helyen laksz és jó még a kaja, holnap reggel vidd ki egy hajléktalannak.
3/15 A kérdező kommentje:
nem tudom hol találhatnék rájuk
2014. szept. 5. 20:35
4/15 anonim válasza:
Figyelj. Szerintem hajléktalanokkal ne állj szóba. Nem mindegyik ilyen jószívű, és ezt tapasztalatból mondom. Ha van kutyátok, esetleg a környéken, azoknak oda adhatod. Ha nincs, vagy megeszed, vagy kidobod, igazából nagyon nem lehet mit tenni.
5/15 anonim válasza:
Tegyél bele még valamit és hátha úgy finomabb lessz.
7/15 anonim válasza:
Hűha, az már 6 napos kaja, jó az még egyáltalán???
8/15 A kérdező kommentje:
hűtőbe, letakarva mi baja lenne?
2014. szept. 5. 21:05
10/15 A kérdező kommentje:
ragu leves,húsleves, húsok,halak, krumplipüré
2014. szept. 5. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!