A mirelit péksütemény miért úri huncutság?
A családban, környezetemben többen is mondták,hogy micsoda luxus, amit csinálok.
Alapból Németországban dolgozom, csak még a vírus előtt hazajöttem.Még mindig home officeban vagyok.
Én utálok mindennap boltba menni.Németországban a nap bármelyik pontján megy az ember csurig van a szupermarket, meg alig lehet szabad parkolóhelyet találni.
Ezért elkezdtem, elősütött mirelit pékárukat venni.Kint sokfélét lehet venni.
A lényege,hogy fagyottan betesszük a sütőbe kb 20 percig és mikor megsül, olyan, mintha most sütötte volna a pék, meleg , ropogós, belül puha.
Mindig annyi zsemlét sütök, amennyit megeszek, így nem kerül a kukába péksütemény.
Mikor hazajöttem, egyedül a Metróban találtam ilyeneket, most már a LIDL-ben is van.
A családomban, barátok is azt mondják,hogy micsoda luxus mindennap zsemlét sütni.Nem értem,hogy ebben mi a luxus.
Szerintem, racionális.
Szerintem meg, annak nincs értelme, amit Magyarországon csinálnak a legtöbben.Megvesznek 10 zsemlét meg 3 kenyeret hétvégére.Aztán, utolsó nap mindenki fintorogva eszi meg, mert már nem olyan.
Szerintem azért mondják ezt, mert ezek a mirelit cuccok elég drágák. Én a rendes megszikkadt pékarut is enyhén megnedvesitve be szoktam tenni a sütőbe, nagyon finom lesz utána.
Amugy senkinek semmi köze hozzá, hogy mire költöd a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!