Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Elég jól utánanéztem, hogy a...

Elég jól utánanéztem, hogy a gumicukor egyik fő összetevője (amit nagyon jól elsumákolnak) a disznóbél. Ez igaz?

Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 13:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ma 10:28-as: olvasd már el, NINCS benne disznóbél, csak rá van irva, hogy a gyártósor kerülhetett disznóbéllel érintkezésbe - mármint a zselatingyártó sor.

Egyébként szoktál kolbászt enni? Mert az meg egyenesen disznóbélbe van töltve!!!!! Miért kell ennyire hisztizni? Elvégre ha ki van rendesen tisztitva, akkor teljesen normális, hogy felhasználják. (Egyébként MINDEN jobb minöségü kolbász vagy szalámi bélbe van töltve, csak az olcsók és rossz minöségüeket töltik müanyagba - és szerintem ez nem véletlen)

2010. aug. 3. 13:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tökmindegy...aki szereti eszi ezután is, aki nem az meg úgyse. kész
2011. máj. 23. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!