Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 6 hónapja kaptam egy galaxy...

6 hónapja kaptam egy galaxy minit utánanéztem az ugynevezett gameloft játékoknak egyik se indul rajta. Szerintetek Galaxy Giot vagy ZTE Bladet válasszam és szerintetek mikor kaphatok újat?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
menny fel a marketre
2011. aug. 5. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:
ZTE Blade de: A Gio is jó választás lehet HA A Gameloft játékokat HVGA formában töltöd le a telefonra.
2011. aug. 5. 23:23
 3/4 anonim ***** válasza:

"...szerintetek mikor kaphatok újat?"

Mi azt honnan tudjuk? Kérdezd meg apádat, anyádat, vagy akitől kaptad a mostanit!

Én csak akkor veszek újat, ha a régi tönkre megy. A mostani telefonom 5 éves és teljesen elégedett vagyok vele. Nem tervezem, hogy mostanában másikat vennék. Igaz, nem is játékra használom.

2011. okt. 17. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:

egyiken sem fognak menni mert a gameloft-os játékoknak ARMv7-es architektura kell és a felsorolt telefonoknak pedig csak ARMv6 van

nekem ztebladem van és csak az assasin creed indul el mert az régebi de a dead cpace is szépen fut és cyagonenmod 7.0 van rajta ja és töltsed le a mx playert marketről mert ha nem tudja lejátszani a videot atelefon az assasin creed inditásánál akkor nem indul a játék :D remélem segitettem megoldahato hogy menjen a miniden és ajánlom a wormsot a kukacos játkot jo időtöltés és viszi simán meg a gta 3-at és a mass effectet is csak annak 900mb kell a gta-nak asszem 150mb vagy több ajánlom ezeket érdemes

2012. jún. 2. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!