Hogy eszitek a túrós tésztát?
Vegyesen. Porcukor, tejföl, szalonnával így együtt.
De van amikor csak sósan eszem és van amikor csak édesen. De általában keverem. :)
Sósan, tejföllel. Ha van itthon szalonna, akkor szalonnát is teszek rá.
Aki szalonnásan ÉS cukorral eszi, az a családban így látta, vagy magától alakult így? Zsíros kenyérre is szórtok cukrot? Nem kötekedés, hanem érdeklődés. Krumplis tésztát is cukorral eszitek? Ismerek ilyen embert.
Sült zsírszalonnával, kevés zsírral, tejföllel és sóval (ha nem túl sós a szalonna).
Na és hogyan eszed/eszitek a babfőzeléket? Mert fölösleges lenne ezért még egy kérdés, de ha már ez kérdés, akkor engem meg az érdekel.
Ismeritek-e a rizses babot? Mert nekem tök evidens volt, hogy ilyen van, aztán rájöttem, hogy nem nagyon van olyan ismerősöm aki tudja egyáltalán mi az...
Babfőzeléket egyébként én zsíron sütött, sós (néha csípős) kockára vágott hagymával, esetleg főtt kolbásszal (is!) és okvetlen ecettel!
Rizses bab meg egyébként egy zsíron pirított hagyma alappal készült rizs és bab.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!