A Bialetti kotyogós kávéfőzők milliliterre kevesebb (tehát sűrűbb) kávét készítenek, mint más kotyogósok?
Figyelt kérdés
2 csészés Bialetti Mokát szeretnék vásárolni. Eddig tescós két személyesem volt, ilyen:
ami, úgy érzem, tisztességes mennyiségű kávét főz ki. Már többször olvastam (termék véleményeknél, pl. arukereso-pont-hun), hogy túl keveset főz ki a Bialetti minden típusa, de az ismert általános chat segítséget kérdezve váltig állítja, hogy a Bialetti milliliterre pont ugyanannyi kávét főz ki. Én hígan szeretem, és egy idő után forró vízzel hígítgatom is, de kell, hogy az első csészényi finom, friss legyen, amit a hígítás már elront. Mi a tapasztalatotok?
ma 06:19
1/1 anonim válasza:
ja, 1 milliliterrel kevesebbet főznek, mert más a logó rajtuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!