Minden reggel reggelizel?
Figyelt kérdés
2020. máj. 27. 11:19
11/22 anonim válasza:
Csak szallodaban, mert ott benne van az arban :)))
12/22 anonim válasza:
Igen, felkelés után 10-15 perccel mindig kajálok egy keveset az első kávém előtt. Ha nem kajálok akkor kifejezetten rossz a gyomrom délelőtt.
13/22 anonim válasza:
Igen, de nem azonnal, általában 2-3 órával ébredés után, addig nem vagyok éhes.
14/22 anonim válasza:
Iskolaidőben nem igazán van időm rá, de most, hogy online oktatás van, igyekszem minden reggel reggelizni.
15/22 anonim válasza:
Minden reggel. Ez a legfontosabb a számomra.
Amikor szálkásítottam, akkor általában ébredés után, éhgyomorra edzettem. Az volt a kedvencem. Akkora lakomát csaptam utána mindig 🤩 minden volt... tojás zöldségekkel, zabkása fehérjeporral, bele gyümölcs. Nagyon egészségesnek éreztem magam.
Mostanában inkább cukros gabonapelyhekkel oldom meg a reggelit, és nem edzek 🤣🤣
16/22 anonim válasza:
Soha nem szoktam kihagyni, inkább korábban kelek miatta. Nem tudnám reggeli nélkül elképzelni a napom, ennek ellenére közel sem a kedvenc étkezésem.
18/22 anonim válasza:
Igen, mindig. Inkább előbb kelek fel, de bele kell férnie az időmbe.
20/22 anonim válasza:
Igen, de én sem egyből (kb másfél óra múlva). Amikor beértem a munkahelyemre ott eszem meg amit előtte otthon összekészítettem. Én sem bírnám máskülönben a napot. Ha nem jutok legalább 10 óráig normális kajához elviselhetetlen vagyok. Nálam hétköznap ez általában nem túlzottan nagy vagy komoly étkezés, egy joghurt műzlivel, gyümölccsel elkeverve vagy egy kis zabkása. Hétvégén szoktam komolyabb dolgoknak neki állni, a hétvégi reggeliket imádom, de arra hétköznap nem lenne időm.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!