Minden reggel reggelizel?
Figyelt kérdés
2020. máj. 27. 11:19
1/22 anonim válasza:
Igyekszem, de nem mindig jön össze.
Azzal mondjuk egész életemben szenvedtem hogy egész egyszerűen nem tudok azért korábban felkelni, hogy itthon reggelit csináljak magamnak. Nem megy:) Úgyhogy ha úton a dolgom felé van időm elkapni valamit vagy bemenni valahova reggelizni akkor igen, ha nem akkor így jártam, és 11 körül már nagyon várom az ebédet:D
2/22 anonim válasza:
Soha nem reggelizem. Valahogy igy szoktam meg.
3/22 anonim válasza:
Inkább tízóraizni szoktam hétköznapokon. Nem tudom nagyon korán enni, egyszerűen nem fér belém.
Hétvégéken azért rendesen eszek mikor 8-10 közt kelek.
23/f
4/22 anonim válasza:
Én mindig, anélkül nem is tudok "müködni".
5/22 anonim válasza:
Igen mindig, kedvenc étkezésem. Fél 6ra járok dolgozni, és még így is minden reggel megcsinálom az egészséges reggelimet, nem csak bekapok valami péksüteményt. Hétvégén pedig mindig valami különlegeset csinálok.
6/22 anonim válasza:
Csak iskolaidőben eszek egy falatot, hogy ne legyek rosszul. Amúgy meg nem szoktam, mert késón kelek.
7/22 anonim válasza:
Hú régen nem reggeliztem, és megis látszott a suliban, olyan kedvetlen voltam, hogy azt nem tudom elmondani.
Most meg ki sem bírom legalább egy szendvics nélkül. Ha nem eszek, rosszul érzem magam, erőtlen vagyok, fáradékony.....
8/22 anonim válasza:
Reggel nem tudok enni. Tejeskávét iszok. Nekem az elég.
9/22 anonim válasza:
Sajnos nagyon ritkán, pedig kéne, mert rosszul leszek. De ált. csak egy kávéra jut idő meg bedobok valami csokit a cukor miatt. Nagyon nehezen ébredek, rendszerint korán is, rossz alvó vagyok, így nincs erőm korábban kelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!