Mit akarnak jelenteni a "karantén"-kaják?
A neten rohamosan szaporodnak az olyan receptek, amiknek "karantén"-nal kezdödik a megnevezése.
A kaja meg - érthető módon - teljesen normális, hagyományos recept.
Amire kiváncsi lennék, hogy ezek mitöl "karantén"-valamik, meg miért kellene karantén alatt (ami ugyan nincs MO-on jelenleg, csak kijárási korlátozás) különlegesen főzni?
Lisztből, cukorból és kézfertőtlenítőből vannak :D
Viccet félre, ez egyrészt "divat" (ugye azt kínáljuk amire kereslet van) másrészt valaki túl komolyan veszi a helyzetet és pánikol.
Azt hiszi, hogy kifogytak a boltok, holott csak szimplán nem tudnak olyan gyorsan kipakolni a raktárból.
Meg arra, hogy aki eddig a munkahelyi kantinban evett, most meg főzni kényszerül életében először, az is el tudja készíteni.
Legalábbis így lenne értelme. De a legtöbb esetben simán reklámról van szó: most ezzel lehet eladni a dolgokat. Ha valaminek a nevében ott van, hogy korona, karantén, bármi ilyesmi, arra dupla valószínűséggel kattintanak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!