Besamel tejszínnel és vízzel?
Hát esetleg azt tudnám javasolni, hogy alapszinten a tejszínt hígitsuk fel vízzel. (Azt nem tudom megmondani hogy hány ml vízzel, ugyanis a tejszín mennyiségét sem ismerem.)
Én egyébként a főzőtejszínt úgy szoktam hígítani, hogy pl 1 dl tejszínhez fél dl vizet adok (ha pl. úgy járok mint a Tisztelt kérdező és nincs otthon tej, csak tejszín).
Nemrég én is gondban voltam a tejjel. :D
Ezt én írtam ki, kaptam pár tippet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__1..
Ahogy az elsö írta, kb 1/3 - 2/3 arányban hígitom.
Emellett nagy különbség nincs, legfelejbb a vaj mennyiségét csökkentsd még valamennyivel, akkor nem lesz jelentösen több zsiradék benne.
Attól függ, mit akarsz vele kezdeni, ha zödlséges ételre kell, akkor a fözölével lehet higítani, nem fog a tej hiányozni belöle.
A tejszínhez keverj fözölét, hogy annyi legyen, amennyi szükséges lenne tejböl, és úgy készítsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!