Lasange tésztát meg kell főzni? és akkor nem kell hozzá a besamel mártás? 17L
Figyelt kérdés
Köszi!2009. nov. 13. 19:42
1/9 anonim válasza:
Igen, meg kell. A besamel amiatt kell, hogy sütésnél ne száradjon és égjen meg a tészta.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ!:))
2009. nov. 13. 19:59
3/9 anonim válasza:
Várj, várj, ne siesd el, milyen lasagne tészta?
Ha száraz olasz lapok, azt nem kell megfőzni, sem a félkész tésztát, csak azt, amit otthon gyúrsz a lasagnához. de láttam már fagyasztottat is, azt sem kell főzni.
Minden lasagnahoz kell besamel mártás, különben távolról sem az igazi!
4/9 A kérdező kommentje:
ezt én gyúrnám meg akkor is kell?
2009. nov. 13. 20:20
5/9 anonim válasza:
Igen, ha te gyúrod, akkor meg kell főzni, de ne hagyd, hogy puhára fújjön, mert akkor szakadozik, és a fozzó vizből, ha kiveszed, egyenesen dobd hideg vizbe, hogy finom roppanós tésztád legyen!
Jó étvágyat!
6/9 anonim válasza:
1. volnék. Bocsi, nekem a saját gyúrt ugrott be, valóban figyelmetlen voltam (pirulós szmájli lenne itten)
7/9 anonim válasza:
én sosem főztem még meg, a kellő mennyiségű besamel úgyis átáztatja.
8/9 anonim válasza:
én se főztem még meg soha, mégis mindig jó lett
a besamellel alaposan be kell vonni mindenhol és akkor átfő, átpuhul
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2009. nov. 14. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!