Mitől van ez? Mindig miután tejes dolgot eszek/iszok iszonyúan fáj a hasam és néha megy is miattuk.
Kérdező!
Stílus bakker! Kicsit vegyél vissza már az arcodból.
1) Írtad, hogy voltál már kórházban ezzel és kikezeltek? Nem. Akkor miért szólsz be az első válaszolónak? A tények ismeretében maximálisan jó választ adott. Hiába kéred kimagadnak, itt senki nem gondolatolvasó.
Ráadásul te magad is kérdezed, ergo nem vagy biztos benne, de amikor valaki igent mond akkor meg neked áll feljebb, hogy mégsem!?! Hogy van ez?
2) Ha ennyire képzett vagy laktózérzékenyég témában, akkor tudnod kellene, hogy a kezelhető fajtája visszatérhet bármikor.
3) Tejfehérje-érzékenység is van
Volt előttem egy válaszoló, akinek válaszolt a kérdező, csak törölték a válaszát.
a laktózintolerancia egészséges emésztőrendszerre utal, neked nincs szükséged más élőlény tejére, születés után, anyudtól kaptál eleget(ha szoptattak), fel vagy vértezve, más élőlényéből nem jutsz semmire.
ez normálisnak mondható tulajdonképpen. ne igyál tejes dolgokat. én is intoleráns vagyok, kb 12 éve kezdődött.
vagy ha elkerülhetetlen: drogériák és patikák is árulnak laktáz enzimet, vedd be, ha ilyet kell enned. utána figyelj a folyadék és vitaminpótlásra!!!! ha meghajtott a cucc... nagyon fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!